verpakkingsmachines

Wrap around-machines

Verpakkingsmachines BIPACK bvba, Kortrijk, West-Vlaanderen, België

 


wrap around machine VP451 wrap-aroundmachine combimatic wrap-aroundmachine VP501

Wrap around-machines

Een wrap around machine is in wezen ook een kartonneermachine. Op deze machine worden de dozen gemaakt vanuit plano’s (niet voorgelijmde vlakke kartons) en worden dan rondom de te verpakken producten gevormd.

Wij kunnen compacte intermitterend werkende machines aanbieden voor snelheden tot maximum 30 dozen/min. Voor hogere snelheden hebben wij de continu lopende machines (tot 60 dozen/min). Deze machines kunnen niet alleen verpakken in een wrap-around doos maar ook in tray en, op aanvraag, voorzien worden om tussenschotten te plaatsen tussen de producten. Tussenschotten of fixeercartons worden dikwijls aangewend voor het verpakken van glazen flessen teneinde deze beter te beschermen tegen schokken gedurende het transport.

Wrap around-machines worden meer en meer gevraagd door de industrie omdat deze machines hogere snelheden aankunnen, compact zijn in uitvoering en ook prijsgunstig zijn. Gezien de plano’s, waarmee de wrap around-machines werken, niet voorgelijmd zijn, betekent dit ook een bijkomende belangrijke besparing voor de klant.


 

© 2012 - gebouwd en geoptimaliseerd door Web Site Tuning